• Close ×
 • Zakelijk

  dilmah

  Wanneer u in uw bedrijf, hotel of restaurant optimale service biedt aan uw klanten, hoort daar ook aandacht voor belangrijke details bij. Zoals de thee die u tijdens vergaderingen of na maaltijden serveert. De kwaliteit van Dilmah thee maakt van alle gelegenheden iets speciaals. Met een boodschap van uitstekende smaak, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

   

  Speciaal tintje

  Dilmah thee past bij een imago van hoge kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. U kunt uw klanten trots het verhaal achter Dilmah vertellen. Dat maakt het voor de klanten een complete smaakbeleving.

  Kwaliteit op een presenteerblaadje

  Dilmah heeft verschillende producten in het assortiment die een extra goede presentatie mogelijk maken. Zo zijn er theekisten in verschillende formaten beschikbaar. En er is ook speciaal Dilmah servies.

  Dilmah in de horeca

  Wilt u meer weten over het schenken van Dilmah thee in uw horeca zaak? Vraag een sample pakket aan. Of neem gerust contact met ons op, telefonisch zijn wij op werkdagen van 9:00u tot 17:00u te bereiken op 023- 5160 360. Wij vertellen u graag alles over Dilmah!

  Dilmah op kantoor

  Ook tijdens het werk kunnen genieten van een kwaliteitsthee? Dat kan met het Dilmah theepakket voor op kantoor! Er zijn op dit moment twee verschillende keuzes: het luxe theepakket en het normale theepakket. Of heeft u liever een gepersonaliseerd aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch zijn wij op werkdagen van 9:00u tot 17:00u te bereiken op 023- 5160 360. Wij vertellen u graag alles over Dilmah!

  Dilmah Business Portal

  U kunt Dilmah sinds kort ook zakelijk online bestellen bij ons. Daarvoor dient u naar onze nieuwe Business Portal te gaan en een inlogcode aan te vragen.