• Close ×
 • BREAKING: De Dilmah School of Tea komt 29 oktober naar Amsterdam!

  De Dilmah School of Tea wil hospitality professionals en thee liefhebbers inspireren door het overdragen van ambachtelijke theekennis. De nadruk ligt op ‘echte’ thee en haar veelzijdige mogelijkheden voor de gastronomie, waaronder ‘’food pairing’ met thee en Tea Mixology.

  Theemakers Merrill J. Fernando en zijn zonen hebben de Dilmah School of Tea in 2009 opgericht, met als doel de thee tradities in ere te houden. Zij beantwoorden hiermee aan de vraag om scholing van degenen die in de horeca met thee werken.

  De Dilmah School of Tea is de eerste theeschool ter wereld die professionals in de horeca en culinaire wereld opleidt in de kunst van het bereiden en presenteren van thee met diepgaand begrip van de producteigenschappen.

  In de eendaagse sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:
  De presentatie van thee, haar herkomst, haar gezondheid bevorderende eigenschappen, de kunst van het thee bereiden en presenteren. Dit alles met aandacht voor verleden, heden en toekomst.

  De World Association Chefs’ Society (WACS), een organisatie van 10 miljoen chef-koks uit de hele wereld, heeft de Dilmah School of Tea erkend als culinair opleidingsinstituut voor thee waardoor je, na het volgen van het volledige programma, een WACS geaccrediteerd certificaat zult ontvangen.

  Deelnemers zullen gedurende deze dag nieuwe kennis over thee en haar toepassingen opdoen en de eindeloze mogelijkheden ontdekken om gasten te verrassen met een perfecte theebeleving.

  De sessies vinden plaats op 29 oktober 2018 in de St. Olofskapel van NH Barbizon Palace aan de Prins Hendrikkade 59-72 in Amsterdam, van 08:30 tot 18:30 uur.